Zoeken

Aankomst op stage

Grüβ gott,


Na een reis van ongeveer 7 uur ben ik dan eindelijk aangekomen in het Kleinwalsertal (Oostenrijk). Ben er door een paar kleine dorpjes gereden en toen kwam ik dan eindelijk aan bij het hotel (kinder alphotel). Na een paar misverstanden werd ik als nog met open armen ontvangen. Mocht meteen gebruik maken van het lunch buffet in die tussentijd zijn de laatste zaken op orde gebracht in het hotel. Heb een uitgebreid rondleiding door het hotel van de eigenaressen gekregen. Van de receptie, kantoorruimtes, zwembad, personeel buffet en natuurlijk het belangrijkste de kids club.

Ben erna naar mijn kamer gebracht. Dit is geen kamer in het hotel maar een appartementje uit het appartementencomplex waar meer personeel slaapt (oja er is ook een huiskat hihi). De kamer is klein maar fijn! Heb een kleine slaapkamer met een bed, kledingkast, tv en tafeltje. Dan heb ik een aparte wc en een badkamer met een douche en een wasbak.

Na dat ik alles heb uitgepakt ben ik samen met mijn ouders de buurt gaan verkennen. Er zijn een paar winkeltjes op loop afstand en natuurlijk niet te missen de skipistes. Hebben nog even gezellig samen gaan eten. Heb even afscheid genomen en ben naar mijn kamer gegaan om nog even bij te komen van deze drukke dag. morgen zal dan ook mijn eerste stage dag zijn spannend!


#Oostenrijk #sneeuw #kidsclub #Kleinwalsertal


Groetjes en tot snel

Shania55 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar