Zoeken

Aankomst op stage

Grüβ gott,


Na een reis van ongeveer 7 uur ben ik dan eindelijk aangekomen in het Kleinwalsertal (Oostenrijk). Ben er door een paar kleine dorpjes gereden en toen kwam ik dan eindelijk aan bij het hotel (kinder alphotel). Na een paar misverstanden werd ik als nog met open armen ontvangen. Mocht meteen gebruik maken van het lunch buffet in die tussentijd zijn de laatste zaken op orde gebracht in het hotel. Heb een uitgebreid rondleiding door het hotel van de eigenaressen gekregen. Van de receptie, kantoorruimtes, zwembad, personeel buffet en natuurlijk het belangrijkste de kids club.

Ben erna naar mijn kamer gebracht. Dit is geen kamer in het hotel maar een appartementje uit het appartementencomplex waar meer personeel slaapt (oja er is ook een huiskat hihi). De kamer is klein maar fijn! Heb een kleine slaapkamer met een bed, kledingkast, tv en tafeltje. Dan heb ik een aparte wc en een badkamer met een douche en een wasbak.

Na dat ik alles heb uitgepakt ben ik samen met mijn ouders de buurt gaan verkennen. Er zijn een paar winkeltjes op loop afstand en natuurlijk niet te missen de skipistes. Hebben nog even gezellig samen gaan eten. Heb even afscheid genomen en ben naar mijn kamer gegaan om nog even bij te komen van deze drukke dag. morgen zal dan ook mijn eerste stage dag zijn spannend!


#Oostenrijk #sneeuw #kidsclub #Kleinwalsertal


Groetjes en tot snel

Shania55 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00