Zoeken

Aankomst in Madrid

Bij mijn aankomst aan vliegveld Barajas in Madrid had ik nog geen idee van wat ik kon verwachten, het eerste wat mij van belang leek was mijn onderkomen in een typische wijjk van Madrid: Vicalvaro. Mijn eerste ervaring met mensen ontmoeten was het moment dat ik mijn appartement binnen stapte, hier trof ik Jasper & Alejandro aan. Mijn huisgenoten waren beide student aan universiteit Juan Carlos in Vicalvaro, een zeer nabije universiteit.


Het is belangrijk om netjes te werk te gaan met maar 1 koffer aan kleren, dus moest er gelijk uitgepakt worden en begonnen met het organiseren van mij zelf. Zo moest er ook direct naar de supermarkt gelopen worden, de bekendste supermarkt is een Mercadonna.


Een dag naar mijn aankomst maakte ik ook al direct kennis met mijn stage bedrijf!


My stop for the upcomming 4 Months :)6 keer bekeken0 reacties