Zoeken

Aankomst in Madrid

Bij mijn aankomst aan vliegveld Barajas in Madrid had ik nog geen idee van wat ik kon verwachten, het eerste wat mij van belang leek was mijn onderkomen in een typische wijjk van Madrid: Vicalvaro. Mijn eerste ervaring met mensen ontmoeten was het moment dat ik mijn appartement binnen stapte, hier trof ik Jasper & Alejandro aan. Mijn huisgenoten waren beide student aan universiteit Juan Carlos in Vicalvaro, een zeer nabije universiteit.


Het is belangrijk om netjes te werk te gaan met maar 1 koffer aan kleren, dus moest er gelijk uitgepakt worden en begonnen met het organiseren van mij zelf. Zo moest er ook direct naar de supermarkt gelopen worden, de bekendste supermarkt is een Mercadonna.


Een dag naar mijn aankomst maakte ik ook al direct kennis met mijn stage bedrijf!


My stop for the upcomming 4 Months :)6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00