Zoeken

Aankomst in de Koekenstad

De Antwerpse handjes is een specialiteit in Antwerpen. Vroeger waren er wel 20 koekjesfabrieken!!!


Vertrek naar de Koekenstad (5 mei 2019):

Koffers gepakt, jassen aan en klaar om te gaan. Onderweg naar Antwerpen.... En dan realiseer je dat je die witte werkblouse nog in de kast hebt hangen omdat je dacht slim te zijn en niet wilt dat ze kreuken..... Gelukkig is het met de auto maar 01 uur en 30 minuten rijden. Dus als ik vrij heb en naar huis kan gaan neem ik de blouse dan mee. ( althans dat dacht ik)


Aankomst in de Koekenstad (5 mei 2019):

Na een leuke heenrit eindelijk aangekomen bij het hotel. Een warm ontvangst door een ex-stagiaire die inmiddels vaste medewerker is. Hij loopt voor mij en laat het appartement zien. Gezellige woon/eetkamer en mijn kamer eenpersoonsbed met een kastje en verwarming. Ik krijg gelijk een hotelsleutel aangeboden en een uitgebreide uitleg over het appartement. Daarna ben ik nog lekker iets gaan eten in de stad met mijn familie en eenmaal terug in het appartement lekker gaan slapen want morgen gaat het beginnen! Mijn eerste werkdag.... SPANNEND!!!!


Liefs, Danique40 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00