Zoeken

Aankomst in de Koekenstad

De Antwerpse handjes is een specialiteit in Antwerpen. Vroeger waren er wel 20 koekjesfabrieken!!!


Vertrek naar de Koekenstad (5 mei 2019):

Koffers gepakt, jassen aan en klaar om te gaan. Onderweg naar Antwerpen.... En dan realiseer je dat je die witte werkblouse nog in de kast hebt hangen omdat je dacht slim te zijn en niet wilt dat ze kreuken..... Gelukkig is het met de auto maar 01 uur en 30 minuten rijden. Dus als ik vrij heb en naar huis kan gaan neem ik de blouse dan mee. ( althans dat dacht ik)


Aankomst in de Koekenstad (5 mei 2019):

Na een leuke heenrit eindelijk aangekomen bij het hotel. Een warm ontvangst door een ex-stagiaire die inmiddels vaste medewerker is. Hij loopt voor mij en laat het appartement zien. Gezellige woon/eetkamer en mijn kamer eenpersoonsbed met een kastje en verwarming. Ik krijg gelijk een hotelsleutel aangeboden en een uitgebreide uitleg over het appartement. Daarna ben ik nog lekker iets gaan eten in de stad met mijn familie en eenmaal terug in het appartement lekker gaan slapen want morgen gaat het beginnen! Mijn eerste werkdag.... SPANNEND!!!!


Liefs, Danique40 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar