Zoeken

Aan de slag als verpleegkundige op Tenerife

20/01/2020

Op maandag 6 januari begon onze eerste werkdag om 7.00. Op de zusterpost was het gelijk gezellig en kwamen we erachter dat alle verpleegkundige engels spraken waardoor communicatie en onze vragen meteen gemakkelijker werd. De eerste paar dagen zouden Robin en ik allebei met iemand meelopen om zo de zorgvragers te ontmoeten en de manier van werken te leren kennen. Hieruit bleek al snel dat alles hier heel rustig was, je had tijd genoeg voor iedere zorgvrager om rustig een praatje te maken en de zorg op je gemak uit te voeren. Het viel ons meteen

op dat hier echt de tijd werd genomen voor de zorgvrager om hun verblijf zo goed en ontspannen mogelijk te maken. Na een week mochten Robin en ik al aangeven of wij met zijn tweeën al iemand wilde verzorgen en hebben dat ook gedaan. Na 2.5 week zijn wij allebei al alleen de kamers opgegaan en dit gaat ons goed af. Na de ochtend zorg gaan wij altijd naar Lero om daar samen met Corinna de werktijden in de computer te zetten en om de dagplanningen voor de volgende week te maken. Onze werkdagen zijn altijd ongeveer van 7.00 tot 14.00.

7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00