Zoeken

2


Momenteel ben ik al 2 maanden aanwezig op dit eiland en 5 dagen per week werkzaam bij Blue Explorers. Nu is voor mij een reflecteermoment waarbij er dus dingen bekeken worden en kijken of dit op een goede manier gaat of dat er ruimte is voor aanpassing.


Voor studenten die overwegen om ook een buitenlandse stage te gaan doen kan ik zeggen dat je enorm veel leert op zeer diverse manieren, je creëert uithoudingsvermogen, je leert een nieuwe taal en je doet connecties op.

Wees je wel bewust dat cultuurverschillen soms kunnen doen kraken en wees dus voorbereid om je eigen normen en waarden ook te kunnen aanpassen waar nodig, je doet dit uiteindelijk voor jezelf.


Wat ik het meeste geleerd heb is bedrijfstechnisch te zien hoe je een team moet aansturen, ik heb mijn eigen perseptie kunnen vergelijken en dit ook prettig kunnen weerleggen.


Op mijzelf wonen vind ik nu plezierig dan in het begin, het went en het is je eigen responsibility.


AL met al 2 drukke hectische en leerzame maanden waarbij ik veel heb gezien en connecties heb op gedaan.


Met het vooruitzicht op de laatste maand wil ik graag genieten en mij voorbereiden op terugkomst.

O
26 keer bekeken1 reactie