Zoeken

#6 Welcome home - Thank you <3Hallo allemaal bij mijn laatste blog.

Ik ben weer thuis in Nederland, ben weer terug op mijn oude stage plek en ben weer terug op school en wat voelt het allemaal vreemd. Ik heb nu zo'n raar gevoel die ik nog nooit eerder heb gehad. Maar dat is logisch als je terug komt van zoiets speciaals. Ik merk nu al dat ik zo veranderd ben in mijn eigen denkwijze en doen. Je voelt je gegroeid. Vanaf nu ga ik alles zelf doen, mijn eigen problemen oplossen helemaal alleen. Niet meer alles gedaan laten krijgen. Hulp vragen wanneer het me niet alleen lukt en voor de rest alles zelf. Ik mis ook redelijk wat dingen in Engeland. Het werk was soms wel zwaar maar ook wel heel leuk. Het was misschien niet kinderen les geven in een klaslokaal wat ik het liefste doe maar wel nog steeds heel erg leuk. Ik mis ook de mensen daar in Engeland. Ik had in een korte tijd al een hele hechte band gekregen met mijn collega,s en team leider. Gelukkig spreek ik ze nog steeds af en toe. Misschien kruizen mijn paden in de toekomst nog wel in Engeland. Bedankt voor deze geweldige kans.


Ik ben weer terug in Nederland begonnen op stage. Ik loop stage op een basisschool in groep 5 en wat heb ik die kinderen gemist. Zij mij gelukkig ook, ik kreeg meteen een welkom thuis cadeau met allemaal mooie tekeningen en mijn stage begeleider was ook heel blij dat ik er weer was. Bedankt!


Ook terug op school is mijn mentor en docenten weer blij om me te zien en ik vind het ook fijn weer al mijn docenten te zien. Veel vragen hoe het was gegaan en dat voelt toch altijd goed. Bedankt!


Ik wil iedereen vragen die ooit heeft nagedacht over op buitenlandse stage te gaan dit alsjeblieft te gaan doen. 2 jaar geleden dacht ik bij mezelf ''buitenlandse stage!?, dat ga ik nooit doen'' en kijk eens aan. Wat was het een geweldige ervaring die ik mijn leven nooit meer zal vergeten. Bedankt!


Als laatste wil ik iedereen bedanken voor het lezen van mijn blogs. Voor de aller laatste keer bedankt en tot zien.

28 keer bekeken0 reacties