Zoeken

#6 The lasts sheds weigh the most (De laatste loodjes wegen het zwaarst)

Vanaf gisteren zijn de laatste 2 weken ingegaan en nu is het aftellen geblazen.


De laatste maanden waren zo druk dat ik eigenlijk geen tijd (en zin) had om te bloggen. Hier blijft alles ongeveer wel altijd hetzelfde er verandert niet veel, het werk blijft hetzelfde.


De laatste weken gaat het ook wat minder met mijn gezondheid, ik voel me constant erg vermoeid, pijn in al mijn spieren en had alleen maar hoofdpijn. Komt vast omdat ik niet zo gewend ben om zo veel te werken. Op school zitten en werken is toch wel echt een wereld van verschil (en zeker ook nog in Engeland).


Ik verheug me ook heel erg op de dingen van Nederland. Morgen komen mijn vriendinnen langs voor 1 dagje (nou daar werk ik me toch wel 10 dagen voor in het zweet om dat ene dagje vrij). Ook ben ik al dingen aan het plannen voor thuis, leuk met vriendinnen afspreken, uiteten en ook examens (want ja die horen er ook gewoon bij hoor #studentenleven).


Hoewel ik ook heel graag terug naar Nederland wil ga ik ze hier toch missen, het is toch wel echt een familie voor me geworden en ook met hun zal ik dingen afspreken om langs te komen :)


Seeya x


Femke


(Foto van Mayball, want ja een feestje mag er ook wel eens zijn).

54 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00