Zoeken

#6 My Parents Where Here!

Vrijdag de 19e april (Goede vrijdag) arriveerden mijn ouders en broertje hier in Randers, Denemarken. Na 3,2 maanden voelt het toch wel goed om je ouders weer eens te zien. We hebben veel leuks meegemaakt en gezien.

Zoals geheel technologische parkeergarages waar de auto door een apparaat de grond in verdwijnt en zichzelf dan parkeert (STRESS STRESS), ijs dat niet groter kan, maar we hebben ook de stad Viborg bezocht. Deze stad ligt zo'n 40 minuten van Randers vandaan.


Ondanks dat de winkels en supermarkten dicht waren de afgelopen dagen hier in Randers vanwege de Pasen hebben we ons ontzettend geamuseerd! En we mogen het lekkere weer niet vergeten, eindelijk eens 20 graden gehad. Nu kunnen we beginnen met het aftellen van de dagen en dan kan ik hopelijk van het lekkere weer genieten in Nederland!


Zo dit was het weer voor nu!


Wish me luck & I'll keep you guys posted!

Groetjes,


Lonne226 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00