Zoeken
  • 208282

5 kamergenoten en 1 badkamer...

Mijn verblijf was de volgende opgave…. Ik wou graag een appartement vinden in de studentwijk van Valencia.

Ik loop namelijk stage midden in het centrum van Valencia, maar hier zijn de studenten niet te vinden.

De studenten zijn te vinden bij de universiteiten en die liggen buiten het centrum, dus ja dat betekende dat ik elke dag iets verder zou moeten reizen naar stage.

Maar ja je moet er iets voor over hebben. 😉

Maar goed ik wist nu wel waar ik graag wou zitten, maar hoe ga ik dit überhaupt vinden?!?!

Ik begon door mij voor heel veel Facebook groepen aan te gaan melden. Dit leverde in het begin niet veel op, maar uiteindelijk ontmoeten ik hier mijn huidige kamergenoot in. Zij komt ook uit Nederland en zij had ook een oproep voor een kamer in Valencia gezet in de Facebook groep. Ze was opzoek naar een kamer in de wijk waar ik ook graag wou zitten.

Ik nam via Facebook contact met haar op en stelde voor om samen wat te gaan zoeken. Bedoel soms eventjes Nederlands praten vond ik geen slecht idee… 😉

Na meerdere websites samen af te hebben afgezocht kwamen we op de website BeRoomers. Dit was een bedrijf dat kamer in meerdere steden door Europa verhuurde, en ja ook in Valencia.

Na hier uiteindelijk een prima appartement te hebben gevonden voor een prijs binnen mijn budget hebben we samen geboekt.

Ons appartement ligt in een erg leuke wijk en ik heb hele leuke huisgenoten van over de hele wereld. En het is maar 30 minuutjes lopen naar mijn stage plek. Dus ik zit helemaal op mijn plekje hier!

6 keer bekeken0 reacties