Zoeken
  • Jamy

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden in de animatie zijn dan de knutsel presenteren en natuurlijk ook voorbereiden. Dit kan van Koos Knutsel naar zelfgemaakte knutsels zijn. Dat is natuurlijk niet alles want we hebben dan ook de andere sport en spel activiteiten die we ook moeten voorbereiden dan verzinnen we ons eigen spel of maken we ons eigen spel en dan zetten we die klaar voor de kinderen zodat we die kunnen spelen. Alleen door Corona zijn er niet zo veel kinderen. Gelukkig in het hoog seizoen waren er wel al meer kinderen het park zat helemaal vol. Maar in het laag seizoen is het bijna helemaal niks wat natuurlijk wel heel jammer is. Dan hebben we natuurlijk de creme de la creme; De Minidisco. We voorbereiden de minidisco door bij iedereen zijn rollen te geven bijvoorbeeld. Ik ben presentator, iemand anders is DJ en iemand anders is Koos soms hebben we ook iemand in het publiek staan maar dat is niet altijd en dat verschild soms als we iemand bij de sportbalie nodig hebben (daar dadelijk meer over). Daarna moet de DJ en de Presentator samenwerken om 5 liedjes te verzamelen die ze gaan dansen. Meestal is dat de Clubsong die als eerste moet en de Belle Ciao die als laatste moet gedaan worden omdat, die officieel het eindlied en beginlied zijn. Verder hebben we dan de Sportbalie waar we onze merchandise, Minigolf en andere activiteiten aanprijzen zoals de bingo of arrowplay (boogschieten tegen elkaar). Die heb ik in mijn tijd ook natuurlijk moeten bemannen daar hebben we dan een bandje voor die we gebruiken. Ook heb ik dan meegeholpen met de kassa sluiten. Minigolf was eerst niet betaald maar na mate dat de hoog seizoen begon moest er voor de minigolf weer betaald worden wat nu 4 euro is.

11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar