Zoeken

#4 Mijn paleisje in PGL

Beste lezers,

Jullie zullen je wel langzaam af gaan vragen hoe mijn 5 sterren hotel kamer eruit ziet. Ik heb lang erover nagedacht of jullie deze legendarische ruimte wel mochten aanschouwen maar ik zal jullie een beetje laten zien.


TADAAAAAAAAA. Ik weet het, het is niet zo geweldig als ik het liet klinken maar het is prima te doen. Ik gooi al mijn kleding en spullen in de kastjes naast mijn bed(de rechter) en Femke kan al haar spullen kwijt in de kastjes van het bureau. En de rest in de koffers en onder het bed. Lekker in een kastje tussen de bedden om bioscoop avonden te kunnen houden en zo voelt ons kamertje toch nog een beetje als thuis.


Je zult je ook zeker afvragen wat achter de 3 deuren zitten die je op de foto beneden ziet? Nou de meest rechter is de deur naar de gang dus niet veel speciaals. Maar de andere 2 bezitten een kleine hokje met een wc en de andere en klein hokje met een douche. Zo lang je niet doucht op het tijdstip dat iedereen doucht heb je warm water.


Het is misschien geen 5 sterren verblijf maar dat hoeft ook helemaal niet. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en tot nu toe heb ik er niks over te klagen. Ik blijf enorm dankbaar voor deze kans en het blijft een ervaring die me mijn hele leven nooit meer wordt afgenomen.

Tot de volgende keer.24 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00