Zoeken

#4 Mijn paleisje in PGL

Beste lezers,

Jullie zullen je wel langzaam af gaan vragen hoe mijn 5 sterren hotel kamer eruit ziet. Ik heb lang erover nagedacht of jullie deze legendarische ruimte wel mochten aanschouwen maar ik zal jullie een beetje laten zien.


TADAAAAAAAAA. Ik weet het, het is niet zo geweldig als ik het liet klinken maar het is prima te doen. Ik gooi al mijn kleding en spullen in de kastjes naast mijn bed(de rechter) en Femke kan al haar spullen kwijt in de kastjes van het bureau. En de rest in de koffers en onder het bed. Lekker in een kastje tussen de bedden om bioscoop avonden te kunnen houden en zo voelt ons kamertje toch nog een beetje als thuis.


Je zult je ook zeker afvragen wat achter de 3 deuren zitten die je op de foto beneden ziet? Nou de meest rechter is de deur naar de gang dus niet veel speciaals. Maar de andere 2 bezitten een kleine hokje met een wc en de andere en klein hokje met een douche. Zo lang je niet doucht op het tijdstip dat iedereen doucht heb je warm water.


Het is misschien geen 5 sterren verblijf maar dat hoeft ook helemaal niet. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en tot nu toe heb ik er niks over te klagen. Ik blijf enorm dankbaar voor deze kans en het blijft een ervaring die me mijn hele leven nooit meer wordt afgenomen.

Tot de volgende keer.24 keer bekeken0 reacties