Zoeken
  • Jamy

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst ook nog in het buitenland. Omdat, ik nog geen 18 jaar ben mag ik eigenlijk niet het buitenland in voor stage te lopen maar, van de school staat dus in dat je 200KM van de grens van Nederland af mag waar je mag stage lopen. Ferienresort Cochem waar ik dus stage loop was precies 200KM verwijderd van Nederland dus ze keurde het maar net goed. Gelukkig ook want Valentijn was namelijk al geaccepteerd. Verder op het park zelf de eerste kennismaking oftewel de eerste indruk van het park was heel goed en ik stond al te popelen om te gaan werken/stage lopen. Mijn manager is ook heel aardig en helpte mij al met hoe we dingen gaan doen. De hoe en wat we moeten. Ik dacht al bij mezelf van dat dit een hele goede stage zou worden.

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar