Zoeken
  • Jamy

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst ook nog in het buitenland. Omdat, ik nog geen 18 jaar ben mag ik eigenlijk niet het buitenland in voor stage te lopen maar, van de school staat dus in dat je 200KM van de grens van Nederland af mag waar je mag stage lopen. Ferienresort Cochem waar ik dus stage loop was precies 200KM verwijderd van Nederland dus ze keurde het maar net goed. Gelukkig ook want Valentijn was namelijk al geaccepteerd. Verder op het park zelf de eerste kennismaking oftewel de eerste indruk van het park was heel goed en ik stond al te popelen om te gaan werken/stage lopen. Mijn manager is ook heel aardig en helpte mij al met hoe we dingen gaan doen. De hoe en wat we moeten. Ik dacht al bij mezelf van dat dit een hele goede stage zou worden.

4 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

2# Vertrek

Ik vertrok een dag van te voren de 31ste van mei. Ik ging samen met mijn moeder ging ik met de auto naar het park toe. We hadden natuurlijk eerst thuis alles ingepakt ik had 2 koffers en misschien 3 a

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00