Zoeken

#2 Vertrek en aankomst

Vanwege de coronauitbraak was het allemaal heel erg moeilijk om te bepalen of ik wel echt 18 mei kon beginnen. of dat ik überhaupt kon beginnen. na vele gesprekken met de stagebegeleider van school mocht ik gelukkig wel aan mijn stage beginnen, de vraag was alleen wanneer? Want in Duitsland was het net zoals in Nederland. Alles was dicht. Vrijdag 15 mei kreeg ik om half 4 een telefoontje van mijn stagebegeleider van het bedrijf te Duitsland. Of ik maandag kon beginnen? Toendertijd moest de stagiare nog in Quarantaine van 2 weken. deze werd dezelfde avond op 15 mei ook opgeheven. Ik heb gelijk mijn koffers gepakt en ben Zaterdagochtend samen met mijn ouders met de auto naar Cochem gereden. dit was maar 2 uurtjes rijden met een prachtig uitzicht. Eenmaal daar aangekomen was er nog helemaal niemand op het park, behalve de medewerkers van het bedrijf. Ik heb rustig alles uitgepakt en ben nog gaan genieten van de 2 dagen die ik vrij had. Mijn ouders vertrokken zondagavond naar huis.

8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar