Zoeken

Kennismaking met het bedrijf

Bijgewerkt: 19 jun 2019

Onze eerste stageweek bij Talking design studio zit erop.

Wat een geweldige mensen en super aardig!


De manier van werken is hier zo veel anders dan in Nederland, maar wel veel relaxter.

We beginnen om 09:30 tot 18:00, maar met een lekker lange pauze waarbij we naar het park kunnen gaan of lekker netflixen op de grote TV.


De opdrachten zijn top, want ze doen namelijk alles wat wij leuk vinden en ze kunnen op sommige gebieden ook nog veel ons leren.


Ik ben de bezig geweest met een leuke website en visitekaartjes en dat beviel me prima!

#eentopstage


21 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00