Zoeken

#1 The hour UIk denk ik begin maar met een mooi Nederlands spreekwoord vertaald naar het Engels want die andere clichés van 'mijn vertrek' vind ik niet echt aantrekkelijk om te lezen.


Mijn naam is Femke Erkens, ik ben 18 jaar en volg de opleiding onderwijsassistent op niveau 4. Ik ben op buitenlandse stage in Engeland samen met mijn klasgenoot Matthijs.


We lopen stage in een organisatie genaamd PGL. Deze organisatie organiseert schoolreisjes/kampen voor het basis en middelbare onderwijs (primary & secondary schools). De kinderen kunnen hier veel activiteiten doen zoals: boogschieten, kanoën, ziplinen etc.


Aankomst

Nou na een lange reis in een vliegende doodskist (het vliegtuig) van 1 uurtje kwamen we aan in Engeland en moesten dan nog met de trein reizen naar ons verzamelpunt. Vanuit daar zijn we dan op ons trainingskamp aangekomen. Onze eerste indruk was niet goed, we kwamen aan en moesten gelijk allemaal formulieren invullen in het Engels en moesten ook van alles ondertekenen met betrekking tot de regels. De ergste 2 regels van allemaal zijn: dat je niet op je telefoon mag zitten tijdens alle sessie en dat je maar 30 minuten per 2 uur hebt om je WIFI te gebruiken. (Ja dat zal goed zijn voor mijn schoolopdrachten zoals studiemeter.... NOT).


Verder gaat alles wel goed, het was zwaar in het begin en heb nog steeds wel veel heimwee maar ik leer zoveel leuke dingen hier. Nog zelfs meer dan op de opleiding (sorryyyy). Maar daar blog ik wel een andere keer over anders wordt het te lang en ja ik heb maar 30 minuten he.


Tot de volgende blog.


Seeya!


Xxjes Femke

199 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00