Zoeken

#1 The hour UIk denk ik begin maar met een mooi Nederlands spreekwoord vertaald naar het Engels want die andere clichés van 'mijn vertrek' vind ik niet echt aantrekkelijk om te lezen.


Mijn naam is Femke Erkens, ik ben 18 jaar en volg de opleiding onderwijsassistent op niveau 4. Ik ben op buitenlandse stage in Engeland samen met mijn klasgenoot Matthijs.


We lopen stage in een organisatie genaamd PGL. Deze organisatie organiseert schoolreisjes/kampen voor het basis en middelbare onderwijs (primary & secondary schools). De kinderen kunnen hier veel activiteiten doen zoals: boogschieten, kanoën, ziplinen etc.


Aankomst

Nou na een lange reis in een vliegende doodskist (het vliegtuig) van 1 uurtje kwamen we aan in Engeland en moesten dan nog met de trein reizen naar ons verzamelpunt. Vanuit daar zijn we dan op ons trainingskamp aangekomen. Onze eerste indruk was niet goed, we kwamen aan en moesten gelijk allemaal formulieren invullen in het Engels en moesten ook van alles ondertekenen met betrekking tot de regels. De ergste 2 regels van allemaal zijn: dat je niet op je telefoon mag zitten tijdens alle sessie en dat je maar 30 minuten per 2 uur hebt om je WIFI te gebruiken. (Ja dat zal goed zijn voor mijn schoolopdrachten zoals studiemeter.... NOT).


Verder gaat alles wel goed, het was zwaar in het begin en heb nog steeds wel veel heimwee maar ik leer zoveel leuke dingen hier. Nog zelfs meer dan op de opleiding (sorryyyy). Maar daar blog ik wel een andere keer over anders wordt het te lang en ja ik heb maar 30 minuten he.


Tot de volgende blog.


Seeya!


Xxjes Femke

200 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar