Zoeken
  • Kev

#1; Het binnenrollen

Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Berlijn is eindelijk een feit!


Nadat we Checkpoint Alpha hadden bezocht én gepasseerd reden we Oost-Duitsland in. Vanaf hier was het nog maar twee uur tot aan Berlijn.


En toen was het zover, we rolden Berlijn rustig binnen. Met een skyline aan prachtige architectuur en een bomencollectief van ver boven het miljoen, introduceerde Berlijn zich in volle glorie. De stad dat energielabel A zou moeten krijgen liet ons meteen al watertanden van haar kunst, East Side Gallery vulde onze SD-kaartjes met de mooiste shots.


Waar je ook kijkt, twee paar ogen is gewoon niet genoeg. De stad heeft zoveel te bieden, zoveel geschiedenis en cultuur.


De laatste halte was ons hostel. Hier dropten wij onze spullen en maakten ons klaar voor een trip naar de Reichstag. Na een kleine wandeling en grote screening liepen we door de koepel. De gids in de vorm van een oortje leidde ons rustig door de geschiedenis van de Reichstag en Berlijn.


Voordat we de oogjes op slot gooiden, sloten we de eerste dag af bij het Sony Center. En keken we uit naar dag twee!


-Kev
34 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

De voorbereiding

In december 2019 ben ik op “sollicitatie” gesprek geweest bij Buffel Outdoor met 3 mede studenten in Oldenzaal op het hoofdkantoor. Het was een leuk gesprek met mooie instructie weekenden in Nederland