Zoeken

#1 Het begin van een geweldige Avontuur

Hallo beste lezers, mijn naam is Matthijs Plum en ik heb het geluk dat ik vanaf 09-02-2019 mag beginnen met mijn buitenlandse stage in Engeland bij het bedrijf PGL. Maar ik ben niet alleen. Ik ben samen met mijn klasgenoot Femke.


Wat is PGL?

PGL is een bedrijf of een soort kamp waar kinderen en scholen naar toe kunnen komen om een week lang allemaal geweldige en leerzame activiteiten kunnen doen die wij na onze training hopelijk aan de kinderen kunnen geven. Ze kunnen er boogschieten, klimmen, schermen en allemaal andere leuke en leerzame activiteiten.


Het is 08-02-2019, ik sta op het vliegveld met mijn ouders, broer en mijn koffers naast me. Gedachtes vliegen door mijn hoofd dat ik pas over een paar maanden weer terug kom. Eigenlijk best gek. De vliegreis zit erop en Femke en ik zijn kapot. Maar we zijn er nog niet. Eerste nog met de trein naar het afgesproken punt toe waar we opgehaald worden met een busje van PGL. We zijn opgehaald en komen aan bij PGL Liddington. Een van de grootste verblijfplaatsen van PGL. er kunnen maar liefst 1500 bezoekers tegelijk in. Hier is waar wij 1 week lang getraind worden. De training was goed maar vooral door de vriendelijke en behulpzame leiders.


Na de training in Liddington kunnen we geven:

-boogschieten

-problem solving

-evening entertainment


De training is voorbij en samen met een paar andere jongeren die we hebben mogen leren kennen tijdens de training vertrekken we 3 uur in de bus naar PGL Windmill Hill waar we de rest van de stage verblijven. Eenmaal aangekomen realiseren we al snel dat PGL Windmill Hill veel kleiner is dan die in Liddington. Hier kunnen maar liefst 450 bezoekers tegelijk in. Klein maar fijn. Helaas zijn onze kamers nog niet klaar. Dat viel tegen daar konden we ook voor 1 week lang niet in en moesten we weer 1 week langer in een kinderkamer verblijven.

Vandaag 21-02-2019 wanneer ik dit nu schrijf hebben we eindelijk onze kamers gekregen. Het is alleen nog niet af. Dus over een week moeten we er weer uit. word de kamer afgemaakt en kunnen we er weer in... veel verhuizen dit allemaal. We zijn weer 1 week getraind aangezien de kinderen pas 22-02-2019 aankomen en boh wat hebben we veel geleerde in een korte tijd.

Nu kunnen we geven:

-boogschieten

-problem solving

-evening entertainment

-tunnel course

-challenge course

-schermen

-team games

-sensory trail


Tot de volgende blog ;).
53 keer bekeken0 reacties