Zoeken
  • Jamy

1# De Voorbereiding

Voordat ik vertrok naar Duitsland om naar het Roompot park te gaan heb ik natuurlijk ruim van te voren me al gesolliciteerd bij Roompot daar was ik geaccepteerd en moest ik een trainingsweekend doen rond begin januari. Het trainingsweekend was in Den Haag Roompot park Kijkduin waar ik 2 dagen en nachten ben gebleven. Daar hebben we een introductie gehad van een paar dansjes geleerd hoe het knutselen eruit zou zien en verhaaltje improviseren, ook hebben we een buitensport gedaan met spelletjes en het leukste van allen lasergamen. Verder na de trainingsweekend keken ze of we zou worden aangenomen. Ik werd aangenomen bij Roompot en wat nog niet beter kon ik was ook nog juist aangenomen op het park waar ik naartoe wou. Roompot Ferienresort Cochem. Toen was het alleen nog wachten tot de stage begon. we zouden dat daar naartoe gaan op 15 mei. Maar toen rond begin Maart kwam Corona en toen wisten we niet meer zeker als we wel nog mochten stage lopen. Gelukkig kregen we later rond begin mei eindelijk goed nieuws we mochten stage lopen mijn stage begon dan op 1 juli.

4 keer bekeken0 reacties