Zoeken
  • Jamy

1# De Voorbereiding

Voordat ik vertrok naar Duitsland om naar het Roompot park te gaan heb ik natuurlijk ruim van te voren me al gesolliciteerd bij Roompot daar was ik geaccepteerd en moest ik een trainingsweekend doen rond begin januari. Het trainingsweekend was in Den Haag Roompot park Kijkduin waar ik 2 dagen en nachten ben gebleven. Daar hebben we een introductie gehad van een paar dansjes geleerd hoe het knutselen eruit zou zien en verhaaltje improviseren, ook hebben we een buitensport gedaan met spelletjes en het leukste van allen lasergamen. Verder na de trainingsweekend keken ze of we zou worden aangenomen. Ik werd aangenomen bij Roompot en wat nog niet beter kon ik was ook nog juist aangenomen op het park waar ik naartoe wou. Roompot Ferienresort Cochem. Toen was het alleen nog wachten tot de stage begon. we zouden dat daar naartoe gaan op 15 mei. Maar toen rond begin Maart kwam Corona en toen wisten we niet meer zeker als we wel nog mochten stage lopen. Gelukkig kregen we later rond begin mei eindelijk goed nieuws we mochten stage lopen mijn stage begon dan op 1 juli.

4 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00