Zoeken

#1 De voorbereiding

Op het begin van het schooljaar al flink aan het zoeken geweest, Ik wou naar het buitenland. Ik was aan het zoeken in Denemarken, helaas geen stageplaats gevonden daar. ook gekeken naar andere landen gekeken. Niets dat echt bij mij paste. Maar toen wist ik het, afgelopen jaar heb ik ook al stage gelopen op het bedrijf. En toevallig heeft Roompot ook stageplaatsen in Duitsland. dus ik dacht waarom probeer ik het gewoon niet? Binnen 2 weken mocht ik op gesprek komen bij Ferienresort Cochem. Het park beviel mij heel goed en ze namen mij gelijk aan. ik kon 18 mei beginnen!

8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar