Zoeken

#1 De voorbereiding

Op het begin van het schooljaar al flink aan het zoeken geweest, Ik wou naar het buitenland. Ik was aan het zoeken in Denemarken, helaas geen stageplaats gevonden daar. ook gekeken naar andere landen gekeken. Niets dat echt bij mij paste. Maar toen wist ik het, afgelopen jaar heb ik ook al stage gelopen op het bedrijf. En toevallig heeft Roompot ook stageplaatsen in Duitsland. dus ik dacht waarom probeer ik het gewoon niet? Binnen 2 weken mocht ik op gesprek komen bij Ferienresort Cochem. Het park beviel mij heel goed en ze namen mij gelijk aan. ik kon 18 mei beginnen!

7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00