Zoeken

#1 De voorbereiding

Op het begin van het schooljaar al flink aan het zoeken geweest, Ik wou naar het buitenland. Ik was aan het zoeken in Denemarken, helaas geen stageplaats gevonden daar. ook gekeken naar andere landen gekeken. Niets dat echt bij mij paste. Maar toen wist ik het, afgelopen jaar heb ik ook al stage gelopen op het bedrijf. En toevallig heeft Roompot ook stageplaatsen in Duitsland. dus ik dacht waarom probeer ik het gewoon niet? Binnen 2 weken mocht ik op gesprek komen bij Ferienresort Cochem. Het park beviel mij heel goed en ze namen mij gelijk aan. ik kon 18 mei beginnen!

7 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00